top of page

Jullie trouwen?

Dan wil ik jullie eerst en vooral een hele dikke proficiat wensen!

Daarnaast ook veel plezier en succes bij de voorbereidingen! Ik weet dat de zoektocht naar een fotograaf bij velen hierbij bovenaan het lijstje staat. En terecht! :)

Kijk gerust eens rond op mijn website. Je zal zien dat mijn aanpak van fotograferen en trouwreportages in het bijzonder heel naturel is. Noem het documentaire, reportage of huwelijksjournalistiek, mijn aanpak is deze van observeren en registreren. 

Jullie kunnen ten volle genieten en er één van de beste dagen van jullie leven van maken met de mensen die jullie graag zien. Ik zorg ervoor dat jullie verhaal in beelden wordt verteld zodat jullie je dag-die-veel-te-snel-voorbij-was nog lang zullen kunnen herinneren en herbeleven.

Hoe ga ik specifiek te werk bij een bruidsreportage?

KENNISMAKING

Tof! Jullie overwegen om mij jullie trouwdag in beeld te laten brengen!

Ik stel voor eens af te spreken voor een vrijblijvende kennismaking zodat ik jullie én jullie trouwplannen wat leer kennen: hoe ziet de dag eruit, waar gaat het door, wat ligt er al vast. Ik breng dan ook een album mee zodat jullie eens een ganse huwelijksreportage kunnen bekijken. Daarnaast is het ook een fijne manier om jullie wensen en ideeën qua trouwfotografie te beluisteren. Welk soort reportage willen jullie? Willen jullie de beelden enkel digitaal om zelf mee aan de slag te gaan of liever ook in tastbare vorm, geprint of in een album? Willen jullie een loveshoot/verlovingsshoot vooraf of een trash-the-dress-shoot? Veel mogelijkheden dus waardoor ik geen kant-en-klaar aanbod of prijzen heb. Voor mij overweegt wat jullie willen en daarop stel ik mijn aanpak en offerte dan ook graag af. 

OFFERTE

Hou jullie zeker niet in om vrijblijvend een offerte op te vragen. Ik vertrek altijd van jullie wensen om een prijs op maat op te maken. Het kan ook zijn dat jullie een bepaald budget in gedachten hebben. Laat mij dat gerust weten en dan bekijk ik wat ik jullie hiervoor kan aanbieden dat zo dicht mogelijk bij jullie verlangens aanleunt. Na een seintje van jullie en betaling van het voorschot van 20%, staat jullie datum gereserveerd in mijn agenda!

OP DE TROUWDAG

Ik kom liever een half uur te vroeg dan twee minuten te laat. Zo hoeven jullie dus niet op mij te wachten. Tijdens het fotograferen ben ik in mijn sas. Ik beweeg me de hele dag - vaak onopgemerkt - tussen het volk. Steeds op zoek naar beelden. Het meest hou ik ervan op die manier de sfeer en mensen in beeld te brengen. Echt. Zoals het was. Naturel en niet geënsceneerd. Tantes rok die iets te hoog opwaait, opa’s mondhoeken vol chocomousse, kleine Finn onder tafel... Leuke herinneringen en vaak met humor en een kwinkslag. Bij deze manier van werken, laat ik jullie én jullie gasten graag zoveel mogelijk gerust. Het is jullie dag. Geniet er vooral van! Maar niet getreurd. Vaak is er dan wel een apart moment afgesproken waarop jullie (en de familie bijvoorbeeld) je favoriete fotoposes eens mogen aannemen. :) Al ga ik ook bij deze (love)shoot vaak voor naturel en spontaan, gecombineerd met af en toe een aanwijzing waar dit het beeld ten goede komt.

Hoe worden de foto's aangeleverd?

Dit mogen jullie geheel zelf kiezen! :)

De foto's kunnen steeds digitaal worden afgeleverd al dan niet in combinatie met een tastbaar product zoals een album of prints

 

Zowel qua albums, prints en digitale aflevering zijn er verschillende vormen, kleuren en maten mogelijk. Of willen jullie een geheel op eigen maat, creatief en artistiek album bijvoorbeeld? Laat me dit weten, ik denk graag met jullie mee! 

Hebben jullie er net zoals ik al zin in? 
Je kan me dit hier laten weten!
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
huwelijksfotografie Lynn Delbeecke
trouwalbum
trouwalbum
trouwalbum
bottom of page